Aktuellt

Här kan du läsa om allt som händer hos Ecotech just nu. Du kan se aktuella kampanjer, läsa intressanta artiklar och ta del av blogginlägg som rör allt ifrån avloppsteknik, enskilt avlopp , infiltration,  markbädd, minireningsverk  och demodagar och nya spännande samarbeten. Besök oss gärna med jämna mellanrum då vi uppdaterar sidan kontinuerligt.

Skördefestival och Energiexpo på Gotland

Passa på att besöka oss på Skördefesten och/eller på Energiexpo. Vi finns på plats och svarar på dina frågor om regnvattentankar och minireningsverk. Välkomna!

Gotlands Skördefestival 3–4 sep, i Roma

Det närmar sig årets Skördefestival med stormsteg. Besöka vår monter och ställ dina frågor om regnvattentankar och enskilt avlopp.

Skördefestivalens öppettider är kl. 10-16 lördag…

Graffiti och konsert 14 juli

Övertorneå bjuder in till både Graffiti och konsert. Kom och chilla på vårt sommarbus – mingelkonserten den 14 juli. Vår firmatrubadur Stefan Johansson underhåller under hela eftermiddagen och Amanda Sigrid Evangelina Aasa går på scen 20:00. Passa samtidigt på att njuta av Carolina Falkholts framväxande graffitikonstverk på fasaden mot konstens väg. Ett glimrande tillfälle att…

Ecobox i Glanshammar och Fellingsbro

Kom och ställ dina frågor om enskilt avlopp på våra visningsdagar.

Fredag den 3 juni, kl 14–17, ICA, GlanshammarLördag den 4 juni, kl 11–14, Solhems Handelsträdgård, Fellingsbro

På plats finns våra återförsäljare MR Entreprenad och BMED.

Modern regnvattenåtervinning

Visningsdag på Gotland, hos Bertil Norrby i Burgsvik. Kom och ställ alla dina frågor om regnvattenåtervinning och enskilt avlopp. Välkomna! PS Vi bjuder på korv!