Regnvattentank

Ecobox Regnvattentank 3000 liter är en komplett lösning för uppsamling av regnvatten, som enkelt kan användas för bevattning och återvinning till fastigheten.

 • Lågbyggd
 • Enkel installation
 • Från 3000 liter och uppåt
 • Svensktillverkad i Tornedalen

 

Vattnet från takdräneringen leds till återvinningstanken. Vid mycket stora vattenmängder bräddar överskottsvattnet ut från tanken till en kontrollerad utsläppspunkt. Bra för uppsamling regnvattnet och utmärkt för skyfallshantering. Två tankar kan sammankopplas och på så sätt ge en uppsamlingsvolym på 6000 liter. De stora volymerna i regnvattentankarna ger en storskalighet som gynnar odlingar och trädgårdsland även i torra delar av landet och under torra somrar. Vi gillar närproducerade produkter!

Regnvattentank i flera utformningar

Regnvattentanken finns i två versioner, Bevattning respektive Återvinning. Båda versionerna erbjuder en enkel anslutning för en vanlig vattenslang via två Gardena-anslutningar som lätt nås via en separat liten bevattningslucka. Återvinningsversionen är förberedd för återvinning in till fastigheten via en separat anslutning. Enkelt och effektivt.

Regnvattentank ecotech
 • CE-märkt

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut abore et dolore magna

 • Fri från kemikalier

  Ecobox Small bygger på en kemikaliefri teknik med bakterierening som reducerar bakterierna med minst 99,999%.

 • Hög driftsäkerhet

  Ecobox Small är tillverkad i HD-polyeten (återvinningsbar termoplast) och har inga rörliga delar som lätt kan gå sönder.

REGNVATTENTANK

Regnvattenåtervinning i stora volymer
Är du intresserad?

Vi och våra återförsäljare hjälper till med en nyckelfärdig lösning, d v s allt från kommunansökan till komplett entreprenad. Eller om du vill ta ett eget ansvar för delar av arbetet så hjälper vi dig med det.

Fyll i formuläret här så kontaktar vi er för att hitta din bästa lösning.

Tveka aldrig på att kontakta oss med frågor – Vi är här för att hjälpa er!