Regionsansvarig Säljare till Västkusten

Vi på Ecotech växer så det knakar och nu ska vi stärka upp vårt team med en regionsansvarig säljare till. Västkusten är en av våra mest expansiva regioner och vi behöver därför en vass säljare som kan tillgodose denna marknads behov.

Du får som regionsansvarig säljare ansvaret över en region och jobbar självständigt med denna regions alla aktiviteter, givetvis med stöd från oss andra och i nära samarbete med andra regioner och övriga delar av företaget. Dina arbetsuppgifter består främst av att stödja våra återförsäljare så att de kan prestera maximalt i sina respektive områden. I detta ingår att sätta upp planer för säljaktiviteter och marknadsföring, utbilda och stötta deras personal och hitta nya sätt att bearbeta och serva marknaden. Många dagar kommer att ägnas åt att utföra demonstrationsaktiviteter tillsammans med återförsäljarna, en del av dessa kommer att ske på helger och kvällar, även om fokus ligger under normala kontorstider. Du ska även se till att planera och utföra kampanjer, mässor etc. Du har även ansvaret över att kartlägga och analysera marknaderna och regelbundna kontakter med kommunerna är en del av vardagen.

Vi söker dig som är en senior säljare med erfarenhet av att arbeta med försäljning via återförsäljare eller dig som är mera junior säljare som nu mognat och är redo för ditt nästa steg i karriären. Du kommer att vara stationerad på västkusten och att arbeta under eget ansvar ska ligga naturligt för dig. Du ska vara van att ligga ute på vägarna och resa och får räkna med en del övernattningar även om vi försöker planera resandet så man oftast tar sig hem på kvällarna. Du ska ha lätt för att bygga förtroende och långsiktiga relationer och bli en del av vårt teambyggande. B-Körkort är naturligtvis ett krav.

Erfarenhet från avloppsbranschen är ett plus, men inte ett krav. Viktigare är dina erfarenheter från säljarbetet och då främst med återförsäljare eller liknande säljarbete.

Förutom att få arbeta i en mycket intressant och växande bransch så blir du del av ett mycket roligt gäng. Vi jobbar utan prestige och värderar allas insatser, tempot är bitvis mycket högt och framgångarna stora – Så detta är ett mycket roligt jobb där du säkerligen kommer att trivas om du gillar roliga utmaningar!

Om detta låter som något för dig, skicka ett mail med en kort beskrivning av dig själv så bokar vi en telefontid för att se om vi kommer vidare. Tillträde så snart som möjligt! Maila till: lars.ahlin@ecot.se