Lediga jobb

Skandinavisk Ecotech AB söker då och då nya medarbetare men inte för tillfället!

Skandinavisk Ecotech är ett företag med säte i Övertorneå, i Tornedalen. Företaget har verkat sedan mitten på 90-talet. Sedan 2010 har företaget utvecklat en ny modern produktportfölj av minireningsverk utan kemikalier och utan rörliga delar. Vår filosofi är att avloppsrening skall vara robust och enkel för en fastighetsägare och samtidigt leverera en mycket god rening. Vi behöver helt enkelt ta ansvar för vår närmiljö i Sverige, Norden och Europa!

Vi har sedan 2010 EU-certifierat vår nya produktportfölj och etablerat oss som en betydande leverantör i Sverige. Idag arbetar vi i olika nationella och internationella forsknings- och utvecklingsprojekt samt planerar för en internationell etablering de kommande åren. Därför står vi nu som företag inför ”nästa fas” där vi i omgångar behöver stärka upp företaget med fler duktiga och ambitiösa medarbetare som vill jobba i ett svenskt, modernt och expansivt Clean Tech företag.

Som person ska du vara social och brinna för att göra kunder nöjda samt ha en mycket god vilja och förmåga att ta uppgifter i mål. Alla tjänster på företaget kommer att inbegripa resor både internt på våra två kontor i Övertorneå och Upplands Väsby samt runtom på olika event och kundprojekt i Sverige. I en manlig bransch ser vi väldigt gärna kvinnliga sökande.

Håll utkik här på hemsidan då vi kommer att lägga upp arbetsannonser för kommande tjänster.

 

Har du frågor gällande tjänster är du välkommen att ringa VD Karl-Gustav Niska på 070-205 28 65.

Intresseanmälan görs per email till: karl-gustav.niska@ecot.se

Alternativt per snigelpost till:

Skandinavisk Ecotech AB
Kranvägen 4
194 61 Upplands Väsby

För ytterligare information gällande Skandinavisk Ecotech, se vår hemsida på www.ecot.se